Tässä on päässyt vierähtämään aikaa, en vain ole pahemmin neulonut, ommellut tai virkannut. Ennen joulua tosin hierojani sanoi, että niska-hartiaseutuni alkaa olla hyvässä mallissa ja jatkossa kävisin vain joka toinen viikko jonkun aikaa, sellaista ylläpitävää hierontaa. Sitten sen jonkun ajan kuluttua varaisin aikaa aina tarpeen mukaan.

No, pahaa pelkään, että tuo "jonkun aikaa" saattaa jatkua, sillä tuskinpa niskani mitenkään hyvää tykkää kun taas innostun tekemään käsitöitä. Mutta minulla on kovasti hyviä vinkkejä venytyksistä aina kutomisen ja virkkauksen jälkeen - Mandi on luvannut muistuttaa ennen kuin menen nukkumaan.

Nukkekoti-projektihan on nyt vienyt "rakennusmiehenä" minulta mukavasti aikaa. Siellä seuraavaksi onkin käsityöprojektia. Ja sitä tässä hiukan olen aloitellutkin:

1200844.jpg

Joulupukkihan toi tämmöiset jouluna. Oli tonttu päättänyt että vauva kehdossa on tyttö ja valitsipa siis pinkissä nutussa olevan vauvan. Ja turhan karuiltahan nämä näin näyttivät, joten virkkuukoukku esiin ja hups:

1200845.jpg

Parempi, eikö vaan? Ja yläpetille lämpöisen peiton alle jo poika könysikin nukkumaan.

Kylpyhuoneen kalusteet kun sain liimattua paikoilleen, oli sinne tarpeen saada pari mattoa:

1200846.jpg

Ja lastenhuoneen lattialle toki peittoihin sopiva matto:

1200848.jpg

Ensi viikolla pitääkin "tuhota" kasa Eurokankaan laatikoista löytyneitä tilkkuja. TOSIN hehän lupaavat ommella ilmaiseksi verhojen ylä- ja alakäänteet jos ostaa sieltä verhokankaan.... Herättäisikö ehkä HIUKKASEN hilpeyttä kiikuttaa kasa leikattuja tilkkuja: "Näihin käänteet kiitos, käyn tuossa hörppäämässä kupin teetä sillä aikaa."