On päässyt aika vierähtämään, mutta niinhän aina käy kun on hauskaa ;-)

Olen niin paneutunut Pilvilinnan rakentamiseen, että muut käsityöt ovat jääneet odottamaan parempia aikoja. Lisäksi opiskelut Helsingissä, työt sekä pikku-Riva-koira ovat vieneet aikaani. Nyt kuitenkin tarjoilijakollegat ovat pitäneet huolen, että uuden vuoden lupauksessani on käsitöiden tekoa. On vain vähennettävä töitä, jotta hartiat kestävät. Rivankin koulutuksessa alamme olla siinä vaiheessa, että koirien lelut ovat omassa korissaan ja minun lelut omassa korissa, emme kumpikaan leiki toistemme leluilla. Onneksi Riva ottaa jatkuvasti mallia Mandista, joten elän toivossa, että Mandin välinpitämättömyys käsitöitäni kohtaan olisi Rivankin ohjelmassa isoksi koiraksi kasvamisessa.

Roolini talomme asukastoimikunnassa kaipasi myös hieman kohennusta, tai siis lisäosallistumista. Koska vietän joulun kotosalla, lupasin huolehtia saunan pukuhuoneiden koristelusta. Kaapistani löytyi pari tyhjää hillopurkkia ja vähän maalia ja muita pikkujuttuja ja lopputulos olikin:

2170493.jpg

En ole testannut miten kynttilänvalo näistä samettisista pinnoista näkyy läpi, mutta se ehtii. Nyt joulun ne toimivat kukkavaaseina saunan pukuhuoneissa:

2170495.jpg