Tässä on päässyt aikaa kulumaan, työt ovat vieneet minua pitkin ja poikin. En kuitenkaan ole hylännyt käsitöitä ja tässäpä nyt joitakin töitä jotka olen tehnyt.

Löysin China Shopista Pasilan asemalta kauniin rasian, mutta jotta siinä saattoi säilyttää pikkukarkkeja, piti siihen virkata sisälle vuori. Rasia on tietysti kovassa käytössä ;-)

Kaulaliina hyvälle ystävälle. Neule on valepatenttia ja kuvio syntyi käyttämällä kolmea kerää; sivuilla kokonaan siniset ja keskellä pätkävärjätty lankakerä. Liitoskohdassa on hyvä kiertää langat keskenään, näin syntyy yhtenäinen neule ilman reikiä.

Lasinen ruokapöytäni, vaikkei paljoa ehdi ruokailussa kuluakaan, sai uuden liinan peitokseen. Ohje on hieman mukaeltu "Virkkaa&värkkää" -lehden ohjeesta. Lehti on "Kauneimmat Käsityöt" -lehden erikoisnumero viime keväältä.

Vartijan työssä on välillä paljon tavaraa kuskattavana ja junassa sekä bussissa tila on aika kortilla, samoin minun kantokykyni. Siispä päätin neuloa liivin vartijatakkini peitoksi työmatkoilla. Neule on vinoneuletta, josta laitan vauvan vaatepäivitykseni yhteydessä tarkempaa ohjetta. Nappikaupasta löysin ihanat mustat napit, kuin pienet lakupötköt.

Ja kun liivistä jäi punaista lankaa ylitse, virkkasin ihan perusruutuvirkkauksella (pylväs ja kaksi ketjusilmukkaa) hartiahuivin.