Aika menee kuin siivillä kun on hauskaa, eikös se sanonta kuulunut näin?

No, totuus on ehkä taruakin ihmeellisempi. Hiljaiselo johtuu pitkälti työkiireistä, uudesta keikkafirmasta ja opiskelusta. Mutta niistä sitten tarkemmin. Uutta blogia en kylläkään aio perustaa tyyliin: "seuratkaa opiskeluedistymistäni". Kerron kyllä aikanaan mikä minusta tulee (taas kerran) isona.

Raksa-messut olivat Lahdessa viikonloppuna ja tietty tein siellä taas pitkiä päiviä. Vartioidessani rakennuspäivinä erästä ovea, siihen ulkopuolelle pystyttivät pari miestä kojunsa. Ihana leppäsavun tuoksu levisi ympärille aina kun nuo miehet menivät ohitseni. Valitettavasti työkiireet pitivät minut tiukasti kiinni työpaikallani enkä siis ehtinyt shoppailemaan. Vähän ehdin heidän vahtikoiraa (ihana vaalea lapinkoira) rapsuttaa eräänä iltana. Mutta tänään, juuri kun olivat purkamassa telttaansa, ennätin vähän hiplailla heidän korujaan. Ja löysin mieleisen kaulakorun:

1361067.jpg

Pronssi- ja kultakorut ovat minun korumetallini. Seppämestarit ovat itse takoneet tämän korun ja mallikin on heidän omiaan. Lisää näistä originelleista herroista voi kurkkia heidän sivuiltaan: Seppätervarauta.